Ik hou van je, nee ik hou niet van je, ik hou van je

Een jaar geleden toen ik voor het eerst Ritalin kreeg, was ik er echt van overtuigd dat dit pilletje mijn ‘beste vriend’ zou worden. Een boek lezen was een hele ervaring. O dus zo voelt het om genoeg dopamine te hebben. Bizar dit. De tijd lijkt wel veel langzamer te gaan. Zonder medicatie gaat de tijd juist veel te snel. Afwassen vind ik nog steeds verschrikkelijk en krijg ik zelfs met Ritalin niet altijd gedaan.

Er zijn dagen dat ik echt baat heb bij medicatie. Zo kan ik uren lang schoonmaken en enorm geconcentreerd aan een opdracht beginnen. Jammer dat zo’n productieve dag, niet elke dag mogelijk is. Ik baal hier ontzettend van. Waarom lukt het mij niet om rustig van huis te vertrekken? Waarom lukt het mij niet om elke dag de afwas te doen? Waarom komt die storm steeds terug? Waarom moet ik mij overal druk om maken?

Ritalin, je hebt gelogen. Je zou mij helpen.

Lees verder op: ADHDpositief 

6 Comments

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.